Domov
Print
  01 786 38 65
  info@changhsing-ent.si

Embalažne vrečke

Vrečke so lahko izdelane iz polivinilklorida (PVC), polietilena (PE) polipropilena (PP), netkanega PP tekstila ali kombinacije polietilena in netkanega PP tekstila.

Vsak od materialov ima svolje dobre in svoje slabe lastnosti. PVC je prozornejši, bolj elastičen, a občutljivejši na temperaturne spremembe in ekološko manj sprejemljiv. PE je v tem pogledu primernejši, tudi manj občutljiv na temperaturne spremembe, zato pa manj prozoren, neprosojen in tog. Podobno velja tudi za PP.  Netkan PP tekstil za razliko od vseh zgoraj naštetih ni prosojen temveč je na voljo v različnih barvah.  Omogoča »dihanje« izdelka v vreči.

Kako do ustrezne vrečke?
Vrečke, ki jih nudimo, niso standardnih dimenzij, temveč jih prilagodimo Vašim zahtevam. Izberete material, debelino folije, način zapiranja, barvne dodatke, način izdelave (šivanje, varjenje), dodate še obešalnik, ali pa ročaj iz različnih materialov. Pri Vašem izboru Vam lahko tudi svetujemo. Ko so vsi parametri znani, izdelamo vzorec in Vam ga pošljemo v potrditev.

Pri nas si lahko ogledate tudi določene tipe vrečk. Za lažjo predstavo pa si lahko ogledate tudi nekaj risb z opisom posameznih modelov.

 

Copyright 2011 Chang Hsing Enterprise d.o.o., vse pravice pridržane Izgled in izdelava: NET Informatika